Geslaagde open dag bij Eemsrakkers

Voltigevereniging de Eemsrakkers in Holwierde heeft in samenwerking met de FNRS en de KNHS meegedaan aan de landelijke Open Manege dagen. Het was zaterdag dan ook en drukt van belang op de thuisbasis van de club.

Het was voor de voltigevereniging de eerste keer dat ze hier aan mee deden en de dag was dan ook zeer succesvol te noemen. Er kwamen veel belangstellenden langs om een kijkje te nemen bij de vereniging. Ook werd er gezellig geknutseld in de kantine, selfies gemaakt met een van de voltigepaarden en werden de pony’s gepoetst. Daarnaast werd er een demonstratie uitgevoerd door de solisten op en van de wedstrijdpaarden en konden kinderen zelf oefeningen uitvoeren op de rug van een paard. Kon je deze dag niet langskomen maar ben je geïnteresseerd in een proefles? neem dan contact op via voltigerakkers77@gmail.com voor het maken van een proefles.

No Replies to "Geslaagde open dag bij Eemsrakkers"