Tafeltennissers Klimaatgroep Stars onderuit in Hattem

KlimaatgroepStars uit Middelstum heeft in Hattem de tweede wedstrijd van de najaarscompetitie met 5-2 verloren van Van Wijnen/Smash’70. Shuohan Men pakte de twee zeges voor de ploeg uit Middelstum, die nu negen punten heeft uit twee ontmoetingen.

In de openingswedstrijd was een hoofdrol weggelegd voor Shuohan Men van Klimaatgroep Stars, die de eerste game met 15-13 won van Brent Ronde, maar vervolgens met 11-1 verloor. Via een 11-8 voor Ronde werd het 2-1 en vervolgens sleepte Men via 11-9 en 11-6 alsnog de overwinning uit het vuur. Teammanager Jan Tammenga kwam vervolgens zelf in actie en ging met 3-0 onderuit tegen Laurens Tromer. In de derde wedstrijd was Tim Gras met 3-1 te sterk voor Colin Rengers. Na de break verloor Tammenga met 3-1 van Ronde. Shuohan Men bracht de spanning terug in het duel met een 3-1 overwinning op Tim Gras.

Door een 3-0 nederlaag van Colin Rengers tegen Laurens Tromer was de dagwinnaar bekend, maar tot slot werd de strijd om het zevende punt nog een nagelbijter. Het duo Brent Ronde en Laurens Tromer nam tot driemaal toe de leiding tegen de combi Shuohan Men/Colin Rengers en won dus ook met 3-2. Zo werd de eindstand van de hele speeldag 5-2.

Klimaatgroep Stars is koploper in de Eredivisie, waarbij de overige zes teams pas komend weekeinde hun tweede wedstrijd zullen spelen. Komende zondag speelt Klimaatgroep Stars thuis tegen VeerhuisWessem/Westa, dat de eerste wedstrijd met 6-1 won van Hilversum. Aanvang in Middelstum is 14.00 uur. De toegang is gratis.

No Replies to "Tafeltennissers Klimaatgroep Stars onderuit in Hattem"