Tim Oosterhof plaaggeest voor defensie GEO

GEO moest zaterdag op eigen veld aantreden tegen titelkandidaat Glimmen. Een op voorhand lastige klus omdat er bij de Garmerwolders nog steeds diverse selectiespelers ontbreken. De gasten wisten dan ook met 2-5 te winnen, waarbij Tim Oosterhof zich tot een ware plaaggeest ontpopte.

Waar bij GEO Bart van der Tuuk wordt gemist om zijn scorend vermogen staat bij Glimmen Tim Oosterhof in het elftal. Hoe belangrijk hij is bleek wel, want hij was bijna bij elk doelpunt betrokken. De eerste kans was na vijf minuten voor Glimmen met een kopbal op de lat. Daarna was het echter GEO dat de wedstrijd naar zijn hand ging zetten. Met goed positiespel werd Glimmen binnen twintig minuten op een 2-0 achterstand gezet. In de 7e minuut rondde Aron van Geffen een prima aanval af en in de 19e minuut wist Alex Sarfo het net te vonden met een rake kopbal uit een voorzet van Aron van Geffen: 2-0.

Glimmen probeerde vanaf dit moment veelal het geluk te zoeken door ballen in de zestien meter te pompen en hopen op een bevlieging van Tim Oosterhof. Echt uitgespeelde, open kansen werden er niet gecreëerd en de verdediging van GEO stond tot aan dit moment als een huis.

In de 31e minuut werd het duel door de bezoekers open gebroken. Uit een slecht weggewerkte corner werd de 2-1 gescoord. Een geheel onnodige tegengoal. De druk van Glimmen nam toe en in de 39e minuut was het weer raak. Waar Glimmen de hele tijd naar op zoek was lukte. Tim Oosterhof scoorde met een kopbal de 2-2 en dat was ook direct de ruststand.

In de 52e minuut ging het voor de Garmerwolders helemaal mis. Uit een voorzet vanaf de achterlijn maakte Tim Oosterhof de 2-3 en was het verzet van GEO gebroken. GEO kon het goede spel van de eerste helft niet meer op de mat leggen en Glimmen controleerde het duel. Het duurde echter tot de 83e en 88e minuut alvorens de score door de gasten werd uitgebouwd. GEO nam meer risico en kreeg twee counters om de oren die afgestraft werden: 2-5. Naast Tim Oosterhof scoorden ook Steef Sterken, Nick van Dongen en Mark Vaszlovsky voor de bezoekers.

Leendert Nieborg (GEO): ‘Ondanks de nederlaag overheerste na afloop toch nog wel een positief gevoel. Na een vervelende voorbereiding zaten in deze wedstrijd diverse positieve punten waar we de komende wedstrijden mee verder kunnen.’

No Replies to "Tim Oosterhof plaaggeest voor defensie GEO"