Waarom moeilijk doen als het samen kan

Al langere tijd heeft men bij NEC Delfzijl de wens om de lay-out rondom de kantine de komende jaren wat aan te passen. Een belangrijke eerste stap is ruimte creëren door het verkleinen van het pannaveldje, dat nu stijf opgesloten zit tussen de tribune, kantine en de omheining van het hoofdveld.

Zondagochtend in alle vroegte zijn de spelers en begeleiding van de JO17 begonnen aan de klus door een deel van het veldje af te graven en af te voeren, later in de ochtend werden ze afgelost door spelers en begeleiding van de JO19. Later in de week wordt er weer zand aangebracht waarna de bestrating kan worden aangelegd. Tussen de werkzaamheden door was er natuurlijk tijd voor een versnapering en rond de middag een lekkere snack of een patatje. Volgens voorzitter Hans Roeters Een prachtig initiatief en voorbeeld van de club die men wil zijn. ‘NEC Delfzijl is een club voor iedereen, maar ook met iedereen’, aldus de preses. In ruil voor de hulp zijn beide teams in augustus al op trainingskamp geweest in Gasselternijveen en gaat de JO17-1, die dit jaar in de divisie uitkomen, met een touringcar naar de uitwedstrijd tegen Flevo Boys in Emmeloord.

No Replies to "Waarom moeilijk doen als het samen kan"