Geslaagd jubileumfeest DVC Appingedam

Bij DVC Appingedam stond zaterdag alles in het teken van het 40-jarig jubileum van het Damster vrouwenvoetbal. Een mooie dag waar veel (oud-)speelsters, trainers en leiders van de voormalige clubs De Pelikanen, Appingedam en uiteraard DVC elkaar ontmoetten.

Bijpraten, foto’s en filmpjes kijken en herinneringen ophalen stonden in het middagprogramma centraal. Hierna volgde een wedstrijd tussen speelsters die ooit in een kampioensteam gespeeld hebben. Een sportieve pot voetbal waarin de teams elkaar aardig in evenwicht hielden. Ongeveer honderd personen genoten nadien van een gezamenlijk lopend buffet. Na het spelen van een kennisquiz over de vier decennia dat er in Appingedam vrouwenvoetbal is, toog het gezelschap naar de kantine voor een feestavond. De vereniging kijkt terug op een zeer geslaagde dag.

No Replies to "Geslaagd jubileumfeest DVC Appingedam"