Edwin Hodzic jubileert in shirt van NEC Delfzijl

Edwin Hodzic (25) speelde in het laatste weekeinde van oktober op Meij tegen De Heracliden. De met 0-2 gewonnen uitwedstrijd betekende zijn 150e officiële wedstrijd in het tenue van NEC Delfzijl 1. Hij speelde in zijn jubileumwedstrijd op het middenveld. Een mooie mijlpaal voor Hodzic, die bekend staat als een lekkere pingelaar.

Hodzic speelde zijn eerste officiële wedstrijd als invaller op 16-jarige leeftijd als B-junior voor NEC Delfzijl 1 In de toen belangrijke uitwedstrijd tegen VV Groningen op 28 maart 2015. Dat duel eindigde in een 0-1 overwinning dankzij een rake kopbal van Kris Klasens voor NEC Delfzijl. In dat succesvolle jaar werd NEC Delfzijl kampioen in de derde klasse. Hodzic speelde 126 competitiewedstrijden en 24 bekerwedstrijden. Hij scoorde in competitieverband 19 keer en in bekerwedstrijden wist hij 3 keer het net te vinden. Ook scoorde Hodzic nog 9 doelpunten in oefenwedstrijden. Voor zijn periode bij NEC Delfzijl speelde hij in de jeugd bij Neptunia. De trainers waar Hodzic onder speelde waren Erwin Heerlijn, Kees Pranger, Marshall Pourier, Fred Hansen en nu Roy Kamps. De club feliciteert de jubilaris met deze mooie mijlpaal en overhandigde hem een taart die, gezien de foto, wel in de smaak viel bij de Hodzic.

No Replies to "Edwin Hodzic jubileert in shirt van NEC Delfzijl"