Artemis huldigt kampioenen, runner-up en commissie

Tijdens de algemene ledenvergadering van de loopgroep Artemis in de kantine van vv Winsum is een drietal leden gehuldigd. Op basis van de vijf beste uitslagen volgens een formule waarin het geslacht, de leeftijd, de gelopen afstand en de genoteerde tijd zijn verwerkt, worden de clubkampioenen en de runner up bekend gemaakt.

Clubkampioen bij de vrouwen werd voor de derde keer Simone Binnema uit Eenrum. Zij werd op de voet gevolgd door Aleida Groothoff uit Winsum. Derde werd Fanny Kaper, eveneens uit Winsum. Bij de mannen prolongeerde Johan Vonck uit Garnwerd zijn titel. Zijn teller staat inmiddels op zes. Albert van der Ziel uit Berlikum, ooit woonachtig in Zandeweer, eindigde als tweede. Als derde eindigde Jaap Smith uit Baflo. Runner up 2022-2023 is Fanny Kaper uit Winsum geworden. Zij heeft in het afgelopen verenigingsjaar  de meeste vorderingen gemaakt. De dorpsgenoten Arjan Hegge en Wineke Snippe completeren de eerste drie. De winnaars werden beloond met een bos bloemen, een blijvende herinnering en een wisselbokaal.

De Klaas Damstra Bokaal, bedoeld voor een of meer vrijwilligers die zich het afgelopen verenigingsjaar verdienstelijk hebben gemaakt voor Artemis, is uitgereikt aan de Artemisrun-commissie, bestaande uit Paulien Kuik, Harry Hammenga, Geert Jan Reinders en John Walker voor het weer opnieuw organiseren van de Artemisrun. Deze werd in 2014 voor het laatst gehouden.

No Replies to "Artemis huldigt kampioenen, runner-up en commissie"