Klimaatgroep Stars als derde naar halve finales najaarstitel

De tafeltnnissers van Klimaatgroep Stars uit Middelstum hebben door een fraaie overwinning in Hilversum de derde plek in de najaarscompetitie veilig gesteld en gaan in de halve finales spelen tegen Maashorst. In de zevende en laatste speelronde had Klimaatgroep Stars zes punten nodig om op eigen kracht de derde plek binnen te slepen en daarin slaagde de ploeg van teammanager Jan Tammenga uitstekend. Zeven keer werd er gewonnen en in totaal werden er slechts zes games afgestaan.

Colin Rengers opende met een vlotte 3-0 tegen Arnoud Meijer. Clement Chobeau volgde met een 3-1 overwinning op Teun Salentijn. Shuohan Men rekende vervolgens met 3-2 af met Mark Hankel en zo brak de pauze aan met een comfortabele 3-0 voorsprong. In het tweede deel versloeg Chobeau Meijer met 3-0 en was Rengers met 3-0 te sterk voor Hankel. Men maakte er weer een spannende pot van tegen Salentijn en won opnieuw met 3-2. In het dubbelspel waren Chobeau/Rengers met 3-1 te sterk voor Salentijn en Elwin Huiden. Eindstand dus 7-0 en de derde plek op de reguliere ranglijst van de najaarscompetitie. Na dit resultaat heeft Klimaatgroep Stars nu 32 punten uit 7 wedstrijden. Op zaterdag 2 december om twee uur speelt Klimaatgroep Stars de thuiswedstrijd in de halve finales tegen Estillon Maashorst. Een dag later is de return in Uden.

No Replies to "Klimaatgroep Stars als derde naar halve finales najaarstitel"