Ronald Bouwman verlaat vijfdeklasser Ezinge

Na drie voetbaljaren neemt Ronald Bouwman afscheid van vijfdeklasser Ezinge. De oefenmeester heeft zelf bij bestuur en spelersgroep te kennen gegeven dat hij op zoek wil naar een andere vereniging. Ezinge had wel met Bouwman door gewild en deed hem zelfs een beter voorstel. De coach voelde zich daardoor wel gevleid, maar besloot er niet op in te gaan.

‘Ik heb nu drie seizoenen voor de groep gestaan en ik denk dat het moment voor de club en voor mij is aangebroken om een frisse wind te laten waaien. Het eerste seizoen ben ik halverwege ingestapt. Het is dan lastig om zonder enige voorbereiding een en ander naar je hand te zetten. De rest van het seizoen was dan ook wisselvallig. Het was op dat moment echter voor mij wel duidelijk dat het team over kwaliteit beschikte. Het tweede jaar begonnen we slecht met één punt uit vier wedstrijden. Toen we daarna wat minder aanvallend en dus realistischer gingen spelen, kwamen de resultaten en groeide het zelfvertrouwen. Dat was dan ook een prima seizoen met als beloning de periodetitel.’

Bouwman zegt dat hij het prima naar de zin heeft gehad bij Ezinge, ondanks dat de resultaten momenteel tegenvallen. ‘We gaan alles in het werk stellen om de tweede helft van deze competitie op een mooie manier af te sluiten. Door allerlei oorzaken, voornamelijk blessureleed, staan we momenteel zo laag en in mijn ogen hoort Ezinge daar niet.’  Vlak voor de winterstop vindt Ezinge zichzelf terug op de voorlaatste plaats in 5D, waarbij wel gezegd dient te worden dat de stand een nogal vertekend beeld laat zien.

No Replies to "Ronald Bouwman verlaat vijfdeklasser Ezinge"