Zaalvoetbalgala in sporthal De Beemden

Stichting Bedrijvenvoetbal Bedum organiseert het RAM Online Marketing Zaalvoetbal Gala van 22 tot en met 30 december in Sporthal De Beemden. Het groots opgezette toernooi is een jaarlijks terugkerend sportevenement in Bedum, waarbij verschillende bedrijventeams uit de regio strijden om de felbegeerde titel. Het evenement staat bekend om zijn sportiviteit en gezelligheid. Naast de wedstrijden zijn er ook artiesten aanwezig. Op 23 december zal deejay Mika aanwezig zijn in het sportcafé. Op 30 december is de finale-avond met optredens van zanger Kris Jager en deejay Alexander van Dellen. Meer nieuws en informatie over het wedstrijdschema is te vinden op de website en op alle sociale media kanalen van Stichting Bedrijvenvoetbal Bedum.

No Replies to "Zaalvoetbalgala in sporthal De Beemden"