Debuterend Usquert wint zaaltoernooi Gieten

Vijfdeklasser Usquert heeft de veertigste editie van het zaalvoetbaltoernooi in Gieten op zijn naam weten te schrijven. In de finale werd zaterdagavond met 7-0 van het Musselkanaalster SETA gewonnen.

Tijdens het toernooi werd er met 7-2 van Wildervank gewonnen en kwam men in het duel met VAKO een 2-2 remise overeen. Het Oostwolder VVS (3-2) en thuisclub Gieten (5-2) gingen eveneens kopje onder. In het duel met SPW bleven de Usquerders op een 3-3 gelijkspel steken en van Bareveld werd met 4-2 verloren. Een prima prestatie voor de mannen van trainer Jan Blaauw, die de finalist van vorig jaar geen schijn van kans lieten. Het lot van SETA, dat vorig jaar de eindstrijd met 2-0 van Veelerveen verloor, was binnen zes minuten al bezegeld door doelpunten van Mehdi Charafedine, Samad Faraovni en Karim Layeb (3). Rick Blaauw en Lorenzo Schokker deden daarna ook nog een duit in het zakje en bezorgden de Usquerders daarmee een prima binnenkomer van het nieuwe jaar. Naast de wisselbeker mocht de winnaar een cheque ter waarde van 350 euro in ontvangst nemen.

No Replies to "Debuterend Usquert wint zaaltoernooi Gieten"