Derde Damster City Swim met officiële wedstrijden KNZB

De derde editie van de Damster City Swim vindt plaats op 22 juni. Naast de inmiddels vertrouwde onderdelen wordt er een bedrijven-swim aan het programma toegevoegd. Tevens is de organisatie verheugd dat er samen met de zwemvereniging Azuro een KNZB-wedstrijd over één en drie kilometer zal worden uitgeschreven. Deze wedstrijd zal meetellen voor de Nederlandse openwater zwemcompetitie.

Na de succesvolle voorgaande edities, waaraan vorig jaar ruim 250 deelnemers meededen, heeft men wederom een onderdeel toegevoegd aan het programma voor dit jaar in de vorm van een bedrijven-swim. ‘Als organisatie willen wij het evenement breed toegankelijk maken voor een grote doelgroep. Het toevoegen van de bedrijven-swim is voor ons een mooie stap in de uitbreiding van het evenement’, vertelt Arjan Smit namens de Damster City Swim.

Vitaliteit wordt een steeds belangrijker onderdeel voor bedrijven, deelname een de Damster City Swim zorgt niet alleen voor goede onderlinge sfeer maar ook voor actieve en gezonde werknemers.
De organisatie biedt samen met SwimTech4You meerdere pakketten aan om de City Swim samen met collega’s succesvol te kunnen volbrengen. De inmiddels vertrouwde onderdelen die op het programma staan zijn de recreatieve zwemtocht over 2,8 kilometer, een esstafette over drie keer 950 meter en de Kids-swim voor jeugd tussen de 8 en 16 jaar die in het bezit zijn van een A- en B diploma. De inschrijving voor de City Swim start op 1 februari via www.damstercityswim.nl (foto: Herman Rinket).

No Replies to "Derde Damster City Swim met officiële wedstrijden KNZB"