Egbert Bosma (VVS) vindt dat hij gefaald heeft

De klik is er nog steeds en dat wil hij graag zo houden. Toch stapt Egbert Bosma aan het einde van dit seizoen op bij het Oostwolder VVS. Na drie seizoenen vindt de Siddebuurster het wel mooi geweest. ‘Ik ben erg tevreden over de samenwerking met de club eb het een goede vereniging. Ik hoop er in de toekomst ooit nog een keer weer terug te komen’, vertelt de oefenmeester.

Bosma vindt zelf dat hij in de achterliggende periode niet het maximale uit de groep heeft weten te halen en dat hij in feite heeft gefaald. ‘Zo denk ik er tenminste persoonlijk over. VVS is in potentie een vierdeklasser en het is mij helaas niet gelukt om ze daar heen te brengen.’ In zijn eerste seizoen eindigde Bosma met zijn ploeg op de vijfde plaats. Een jaar later werden ze derde en hadden eveneens een periodetitel op zak. In de nacompetitie ging het echter mis. Bij het aanbreken van de winterstop stonden de Oostwolders op de vijfde plaats. Nog wel binnen bereik van de top drie, wat dan ook het maximale is dat men nog kan bereiken.

‘We gaan elke wedstrijd voor de winst en hopen dan ook dat we dit jaar de nacompetitie opnieuw weten te halen en er dan als hele club goed staan’, vertelt Bosma. Hij wil volgend seizoen graag bij een andere club aan de slag omdat hij het geweldig vindt om iedere week met een groep te werken en elke week getoetst te worden. ‘Ik wil altijd het maximale uit mezelf en anderen halen.’ Waar een nieuwe vereniging aan moet voldoen is voor Bosma niet zo interessant. ‘Een vereniging moet me gewoon aanspreken, dat is het belangrijkste voor mij.’ VVS heeft intussen een vacature geplaatst, dus kandidaten kunnen zich bij de club melden.

No Replies to "Egbert Bosma (VVS) vindt dat hij gefaald heeft"