Programma voorjaarscompetitie Klimaatgroep Stars bekend

Klimaatgroep Stars start de voorjaarscompetitie op zaterdag 3 februari met een uitwedstrijd in Veenendaal, tegen Autobedrijf J. de Gooijer/SKF. De eerste thuiswedstrijd van de tweede competitiehelft is op zondag 18 februari in Middelstum tegen Van Wijnen/Smash’70. De laatste speelronde op zaterdag 13 april speelt Klimaatgroep Stars thuis tegen De Boer Taverzo.

De selectie van Klimaatgroep Stars bestaat dit voorjaar uit de Fransmannen Alexis Douin en Clement Chobeau en daarnaast de Nederlanders Colin Rengers en Shuohan Men. Jan Tammenga is teammanager. De Belgische Lisa Lung, die zou aansluiten voor trainingen en wedstrijden, heeft alsnog moeten afzeggen. Zij komt dit voorjaar namelijk uit in de Kroatische competitie. De reglementen sluiten een ‘dubbele’ speelgerechtigheid uit in de Nederlandse eredivisie.

In de voorjaarscompetitie speelt de top vier na zeven speelronden om de titel via halve finales en een finale. De onderste vier ploegen spelen play-outs in hetzelfde format. Nieuw sinds de najaarscompetitie is dat beide teams een thuisduel spelen in de play-offs en dus niet alleen het hoogst geplaatste team. Als de voorjaarskampioen een ander team is dan najaarskampioen De Boer Taverzo, volgt er nog een tweestrijd om de algehele landstitel van het seizoen 2023/2024.

Speelschema voorjaar 2024
Zaterdag 3 februari  15.00 uur:  Autobedrijf J. de Gooijer/SKF - Klimaatgroep Stars
Zondag  18 februari  14.00 uur:  Klimaatgroep Stars            - van Wijnen/Smash '70
Zondag  25 februari  14.00 uur:  VeerhuisWessem/Westa          - Klimaatgroep Stars
Zondag  3 maart     14.00 uur:  Klimaatgroep Stars       - Tempo Team
Zaterdag 30 maart    15.00 uur:  De Boer Taverzo 2       - Klimaatgroep Stars
Zaterdag 6 april     15.00 uur:  Estillon Maashorst      - Klimaatgroep Stars
Zaterdag 13 april     15.00 uur:  Klimaatgroep Stars      - De Boer Taverzo

No Replies to "Programma voorjaarscompetitie Klimaatgroep Stars bekend"