DIO Bedum huldigt succesvolle jeugdteams

Vijf succesvolle jeugdteams van volleybalvereniging DIO Bedum zijn onlangs gehuldigd. Meisjes B1 kwam in de 1e klasse tot een knappe eerste plaats en zijn met slechts drie punten voorsprong op de nummer twee kampioen geworden in hun poule. De C-meiden (11-14 jaar) spelen dit seizoen voor het eerst zonder de jongens waarmee ze jaren samen een team vormden. Z staken met kop en schouders boven de rest van de teams uit. Zonder ook maar een set te verliezen zijn ze ongeslagen kampioen geworden.

DIO-Winkhem jongens C is een nieuw team bij DIO Bedum. Een combinatie van spelers van DIO en Winkhem maakte dat er toch een jongensteam in de C klasse kon uitkomen. En deze samenwerking blijkt een succes. Met maar liefst zestien punten voorsprong op de nummer twee zijn de jongens glansrijk kampioen geworden. Bij de CMV- jeugd (basisschooljeugd) werden twee van de vijf teams kampioen. Team N6 en N4-2, met spelers tussen de 9 en 12 jaar, eindigden na een spannende competitie beiden op de eerste plaats in hun poule.

Alle jeugdteams van DIO Bedum hebben het het eerste half jaar goed gedaan. Ze trainen twee keer in de week onder deskundige leiding van gemotiveerde trainers. Momenteel bestaat de CMV-jeugd van 6-12 jaar uit ongeveer veertig enthousiaste spelers verdeeld over 4 trainingsgroepen. Lijkt het uw kind ook een leuke sport? Bij DIO Bedum is de mogelijkheid drie keer mee te trainen alvorens op te geven. Voor vragen of om uw kind op te geven om een keer te komen proeftrainen mag een mailtje gestuurd worden naar het jeugdbestuur via jeugd@diobedum.nl.
De vereniging zou graag de energieke jongensgroep van 7-9 jaar uitbreiden. Dus ben jij of ken jij een jongen die nog op zoek is naar een balsport? Kom dan gerust eens meetrainen. Bij DIO ben je van harte welkom. Wel graag even opgeven van tevoren via jeugd@diobedum.nl.

No Replies to "DIO Bedum huldigt succesvolle jeugdteams"