Klimaatgroep Stars start met prima zege in Veenendaal

De tafeltennissers van Klimaatgroep Stars uit Middelstum zijn de voorjaarscompetitie prima van start gegaan met een 5-2 overwinning op bezoek bij Autobedrijf J. de Gooijer/SKF in Veenendaal. Dat deed het team uit Middelstum met een volledig Nederlandse bezetting. Over twee weken volgt het eerste thuisduel van deze tweede helft van de competitie.

In de openingswedstrijd sleepte Shuohan Men een zwaarbevochten overwinning uit het vuur tegen Floris Zur Muhlen. Na een 18-16 in de eerste game, kwam Zur Muhlen langszij naar 2-1, maar vervolgens won Men alsnog met 3-2. Colin Rengers verdubbelde de voorsprong met een gedegen 3-1 overwinning op Pieter van den Berg. Jan Tammenga deed ook nog een duit in het zakje en versloeg Emanuel Martins Ferreira eveneens met 3-1. Meteen na de pauze bracht Colin Rengers de stand op 4-0 met een 3-1 zege op Floris Zur Muhlen. In de vijfde partij nam Shuohan Men een 2-0 voorsprong, maar liet ze zich alsnog verrassen door Emanuel Martins Ferreira, die in de eindfase van elk van de drie games toesloeg: 3-2. Jan Tammenga ging in het laatste enkelspel met 3-1 onderuit tegen Pieter van den Berg.

Zo was de stand 2-4 bij aanvang van het dubbelspel. Daarin nam de combinatie Zur Muhlen/Van den Berg het op tegen Rengers en Men. Het toetje van de dag eindigde in een 3-1 overwinning voor Klimaatgroep Stars en zo konden de eerste vijf wedstrijdpunten worden bijgeschreven. Klimaatgroep Stars staat na één speeldag op de derde plek van de ranglijst achter koplopers De Boer Taverzo en VeerhuisWessem/Westa, die beiden zes punten hebben. Op zondag 18 februari speelt Klimaatgroep Stars de eerste thuiswedstrijd van 2024 tegen van Wijnen/Smash ’70, dat nog niet in actie kwam. Het duel begint om 14.00 uur.

No Replies to "Klimaatgroep Stars start met prima zege in Veenendaal"