Willard Bos wordt nieuwe trainer van SGV

Willard Bos uit Froombosch wordt met ingang van het seizoen 2024/2025 de nieuwe trainer van het momenteel zo succesvolle SGV uit Schildwolde. Hij volgt daarmee Michel Dammer op die momenteel aan zijn tweede seizoen bezig is.

‘De selectie en het bestuur zijn blij om te kunnen mededelen, dat Willard Bos volgend seizoen als hoofdtrainer aan de slag gaat bij SGV’, luidt de mededeling van het bestuur. Bos is zeker geen onbekende bij de Schildwolder club. Als 5-jarige begon hij met voetballen bij SGV en vanaf zijn 17e heeft hij tien jaar in het eerste elftal gespeeld, waarvan zes jaar in de tweede klasse. Op dit moment is Bos assistent-trainer bij het vlaggenschip van de club en zal hij komend seizoen de taken van de huidige hoofdtrainer Michel Dammer overnemen. Die heeft in de winterstop te kennen gegeven dat hij na dit seizoen gaat stoppen.

Afgelopen seizoen heeft Willard zijn UEFA C-licentie behaald en na positieve gesprekken met zowel de spelersraad als het bestuur, zijn club en trainer er uiteindelijk uit gekomen. SGV staat op dit moment op de eerste plek in de 5e klasse D en heeft de eerste periodetitel binnen. ‘Promotie naar de vierde klasse ligt zeker binnen de mogelijkheden en dat zou een mooie uitdaging zijn voor zowel Bos als de selectie. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking’, meldt de clubleiding. Dammer zegt over zijn opvolger; ‘Hij is er de afgelopen anderhalf jaar op trainingen en wedstrijden altijd bij geweest. Het is iemand die de club hartstikke goed kent en weet wat er leeft. Met hem heeft de vereniging een waardige vervanger vast weten te leggen.’

No Replies to "Willard Bos wordt nieuwe trainer van SGV"