Clubkampioenschappen TTV Midstars geslaagd

Tafeltennisclub TTV Midstars uit Middelstum heeft weer de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden. De bloeiende vereniging heeft zo’n honderd leden en speelt met het eerste team in de eredivisie om het landskampioenschap. Jaarlijks strijden alle leden van de club in vier groepen om de clubkampioenschappen.

Op zaterdagochtend werden de voorronden afgewerkt. In de middaguren werd er verder gespeeld in vier groepen, die op sterkte werden ingedeeld. In de A-poule werd oudgediende Jan Tammenga kampioen door in de finale van Chris van Dijken te winnen. Erik Richel eindigde op plek drie. De B-poule werd een prooi voor Matthijs Klein Haneveld. De C-poule werd gewonnen door Freek Bosker en in de D-poule ging jeugdlid Nathan Bosker er met de hoofdprijs vandoor. Na afloop werd er traditiegetrouw gezamenlijk chinees gegeten. Al met al was het een zeer geslaagde en gezellige dag.
De jeugdafdeling van TTV Midstars is een paar jaar terug nieuw leven ingeblazen en op de vrijdagmorgen spelen zo’n twintig Oldstars in een hele ongedwongen sfeer tafeltennis. Ook interesse om eens kennis te maken? Kijk voor meer informatie op www.midstars.nl

No Replies to "Clubkampioenschappen TTV Midstars geslaagd"