Klimaatgroep Stars wint ook eerste thuisduel

De tafeltennissers van Klimaatgroep Stars uit Middelstum hebben ook de eerste thuiswedstrijd van de voorjaarscompetitie gewonnen. Van Wijnen/Smash ’70 uit Hattem werd zondag met 5-2 aan de kant gezet. Het eerste uitduel werd met de zelfde cijfers gewonnen. Na twee speelrondes staat Klimaatgroep Stars met tien punten op de derde plaats van de ranglijst.

Clement Chobeau beet namens Klimaatgroep Stars het spits af met een 3-1 overwinning op Brent Ronde. In de tweede wedstrijd maakte Shuohan Men korte metten met Lode Hulshof: 3-0. De derde wedstrijd tussen Alexis Douin en Tim Gras eindigde eveneens in 3-0. Zo ging het duel de pauze in met een 3-0 voorsprong voor de thuisploeg. Na de onderbreking trokken de gastheren de goede lijn door met een 3-0 zege van Clement Chobeau op Lode Hulshof. Ook Alexis Douin won zijn tweede enkelspel, van Brent Ronde, met 3-0. In de zesde wedstrijd van de middag knokte Shuohan Men zich terug van 0-2 naar 2-2, maar moest ze in de beslissende game toch buigen voor Tim Gras: 2-3. Het dubbelspel leek tot slot een prooi te worden voor de combinatie Chobeau/Douin, maar zij verspeelden een 2-0 voorsprong om uiteindelijk met 2-3 ten onder te gaan tegen Ronde en Gras. Zo kwam er een 5-2 eindstand op de borden.

Klimaatgroep Stars speelt zondag de uitwedstrijd tegen het Limburgse VeerhuisWessem/Westa, de huidige nummer vier van de ranglijst. Op zondag 3 maart om 14.00 uur is de eerstvolgende thuiswedstrijd. Dan komt Tempo-Team naar Middelstum.

No Replies to "Klimaatgroep Stars wint ook eerste thuisduel"