Klimaatgroep Stars met zevenklapper naar top drie

De tafeltennissers van Klimaatgroep Stars uit Middelstum hebben zondag in Limburg de uitwedstrijd tegen VeerhuisWessem/Westa met 0-7 weten te winnen. Na drie speelronden in de voorjaarscompetitie staat de ploeg uit Middelstum met zeventien punten in de top drie in de ranglijst van de Eredivisie.

Clement Chobeau beet het spits af met een ogenschijnlijk eenvoudige 3-0 overwinning op Arturs Reinholds. In de tweede wedstrijd knokte Colin Rengers zich twee keer terug van een achterstand en won uiteindelijk in de beslissende game met 13-11 van Aleksandrs Maskalonoks. In het derde enkelspel was Shuohan Men met 3-1 te sterk voor Julien Meurant en ging Klimaatgroep Stars op die manier met 3-0 de pauze in.

Na de onderbreking kwam Colin Rengers van een 1-0 achterstand terug tegen Reinholds om uiteindelijk in de vijfde game met 11-8 toe te slaan. Clement Chobeau had vervolgens bijzonder weinig moeite tegen Meurant: 0-3. Shuohan Men pakte in het laatste enkelspel, ook na een 1-0 achterstand, een zwaarbevochten 3-1 zege tegen Maskalonoks. Het dubbelspel was tot slot met 3-0 een prooi voor het duo Rengers/Chobeau, dat Reinholds/Maskalonoks slechts veertien punten toestond.

Clement Chobeau was na afloop zeer tevreden over het eindresultaat tegen een directe concurrent. ‘We hadden geen gemakkelijke wedstrijd en stonden in totaal zo’n vier uur op de vloer. Toch domineerden we het hele duel. Het is een mooi resultaat tegen een van de andere kandidaten voor de bovenste vier plekken van de ranglijst.’

Komende zondag vindt om 14.00 uur de eerstvolgende thuiswedstrijd plaats aan de Coendersweg in Middelstum. Tegenstander is Tempo-Team uit Amsterdam, de huidige nummer vier van de ranglijst. Liefhebbers zijn van harte welkom om deze wedstrijd te komen bezoeken.

No Replies to "Klimaatgroep Stars met zevenklapper naar top drie"