SV Bedum en LTC komen niet tot scoren

SV Bedum heeft aan de thuiswedstrijd tegen LTC een doelpuntloze remise overgehouden. Ieder punt is er eentje in deze fase van de competitie, maar veel baat hadden de paarshemden niet bij de verdeling van de buit. Het lukte de overige ploegen in moeilijkheden namelijk ook om gelijk te spelen. En toch sprak interim-coach Gerben Wollerich na afloop van een goede wedstrijd.

‘In de eerste helft vond ik ons in balbezit prima spelen. We hebben veel energie gestopt in het druk zetten, waardoor we een aantal keren de bal op hun helft wisten te veroveren. We kregen wat kleine kansen via Thijs Kooij, die voorlangs schoot, en Twan Ahlers. Hij raakte de bal niet goed, waardoor het leer naast het doel verdween. We gaven weinig kansen weg en verdedigend stond het eigenlijk best wel goed. Na de doelwisseling hadden de Bedumers wat meer moeite om grip op LTC te krijgen. Toch kreeg de thuisclub ook nu kansen om de score te openen. Twan Ahlers lukte het echter niet om de bal tussen de palen door te jagen en in de laatste minuten kon Thijs Boskamp net niet meer bij de bal komen na een voorzet vanaf de rechterkant. Na tachtig minuten spelen sloop de vermoeidheid in de Bedumer ploeg en kreeg LTC niet alleen meer ruimte, maar ook mogelijkheden om het duel een andere wending te geven. Doelman Jorik Smienk sleurde de thuisclub echter door deze moeilijke fase heen met een aantal prima reddingen en dus bleef het scorebord onaangeroerd.

Gerben Wollerich (SV Bedum): ‘Al met al ben ik zeer tevreden over het vertoonde spel en hoe we voor de dag zijn gekomen. Volgende week kijken we wel weer verder. Dan is Achilles ’94 de tegenstander.’

* SV Bedum – LTC 0-0

No Replies to "SV Bedum en LTC komen niet tot scoren"