Delfzijlster Eedriss Taraki trainer vv Westerlee

Westerlee heeft Delfzijlster Eedriss Taraki voor het seizoen 2024/2025 vastgelegd. De 25-jarige maakt momenteel onderdeel uit van de staf van Be Quick 1887 waar hij tevens bezig is met het afronden van zijn UEFA B of, zoals het sinds kort heet Voetbalcoach 3.

Voetbalvereniging Westerlee is zeer content met de komst van Taraki. ‘Hij heeft ervaring met oudere jeugd bij v.v. Gorecht en SV Bedum. Daarnaast is hij actief bij de IFA-PRO Football Academy. Dit past goed bij onze selectie met veel jongere spelers. Verder is Taraki momenteel bij de vierde divisionist Be Quick 1887 uit Groningen betrokken. Voor ons is deze ervaring geweldig en ik denk dat hij dit het komende seizoen kan overbrengen aan onze jongens. De komst van deze jonge enthousiaste trainer past goed bij onze ambitie om het team en de spelers zich te laten ontwikkelen en goede sportieve prestaties neer te zetten’, aldus het bestuur van de club.

Taraki is ook blij dat hij bij Westerlee kan beginnen aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. ‘Na ons eerste gesprek voelde het gelijk fijn en duidelijk. De club heeft een plan voor de komende jaren en een duidelijke ambitie uitgesproken. Dit heeft mijn interesse gewekt en mij bewogen tot het maken van mijn keuze. Ik ben zeer verheugd om met deze groep aan de slag te gaan.’ Westerlee komt momenteel uit in de 5e klasse F van het zaterdagvoetbal in de regio Noord en staat daar momenteel op de achtste plaats met negen punten uit twaalf duels.

No Replies to "Delfzijlster Eedriss Taraki trainer vv Westerlee"