Inschrijving open voor Damster Jeugdtoernooi

Op de velden van DVC Appingedam is vorig jaar weer een succesvolle editie van het Amasus Damster Jeugdtoernooi gehouden. Ook dit jaar staat het toernooi weer in de agenda van de Damster vereniging. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het weer een drukte van belang zijn op het Wellemansportpark.

Het toernooi gaat van start met de JO17 (eerste en derde klasse poules) en JO19-voetballers (hoofdklasse en derde klasse poules), alsmede meiden die in MO17 uitkomen op het niveau van de tweede klasse. De wedstrijdenreeks begint om 18.45 uur. Op de zaterdagochtend wordt vanaf 09.00 uur afgetrapt door JO12 (eerste en vierde klasse poules), JO11 (eerste en derde klasse poules), JO10 (tweede en derde klasse poules), JO9 (tweede klasse poules), JO8 (tweede klasse poules) en JO7 (eerste klasse poules). Vanaf 13.00 uur is het de beurt aan JO15 (hoofdklasse, derde en vierde klasse poules), MO15 (tweede klasse poule), JO13 (eerste en vierde klasse poules) en MO13 (tweede klasse poule).

De poules worden zoveel mogelijk op sterkte ingedeeld, zodat de niveaus gelijk zijn. Inschrijven van een of meerdere teams kan via www.tournify.nl Wanneer de inschrijving is verwerkt ontvangt de desbetreffende vereniging een bevestiging van Tournify. Een deelnamebevestiging van de toernooicommissie volgt later. Reageer snel, want vol is vol.

No Replies to "Inschrijving open voor Damster Jeugdtoernooi"