Geslaagde jaarlijkse showmiddag Eemsrakkers

Voltigevereniging de Eemsrakkers uit Holwierde heeft weer haar jaarlijkse showmiddag georganiseerd. Het thema van dit jaar was ‘Muziek door de jaren heen.’ Alle groepen lieten hun geoefende küren zaterdag aan het toegestroomde publiek zien. De manege zat vol met ouders, opa’ en oma’s, broertjes en zusjes en andere familieleden en vrienden. Er kwamen verschillende stijlen voorbij met muziek uit de jaren zeventig en tachtig tot aan de klanken die vandaag de dag te horen zijn. De manege was mooi aangekleed door de vrijwilligers die hier hard aan hebben gewerkt. Na afloop hebben alle deelnemers een kleine attentie gekregen voor hun deelname. Al met al kijkt de vereniging terug op een geslaagde dag.

No Replies to "Geslaagde jaarlijkse showmiddag Eemsrakkers"